Skoskåp mio

Hos Mio kan du hitta flera praktiska skoskåp att använda i vardagen och för att få bort alla skor som står i hallen. Att samla alla skor i ett skoskåp som dessutom passar med husets stil gör att entrén genast blir mycket trevligare. Det gäller dock att välja ett skåp som verkligen fungerar och håller skorna på plats, och som passar både stövlar, klackskor och sneakers.

Colorida

Det vita skoskåpet Colorida är av klassisk design utan handtag men med smidiga och rymliga skolådor. I skåpet av vitfolie får det plats cirka 20 par skor och det är utformat med två stora lådor nertill och en mindre ovanpå. Du slipper bära hem hela skåpet då det följer med en monteringsanvisning. Colorida kan delbetalas från 100 kronor/månad eller betalas på en gång (1395 kronor).

Skoskåpet kommer i två delar med måtten:
118*40*8 cm och 88*46*14 cm.

Tromsö

Ett klassiskt skoskåp hittar vi i möbeln Tromsö som har en smakfull vit design med silverhandtag. Tromsö kommer också med hyllor som är reglerbara så att man kan passa in olika typer av skor. Materialet är lackerad MDF och därför enkel att hålla ren och torka av fläckar och damm. I skötselrådet kan du läsa hur man tar hand om trämöbler som lackerats på bästa sätt, och du kan enkelt montera upp skoskåpet hemma med hjälp av bruksanvisningen. Finns för 1595 kronor men kan också delbetalas (110 kronor/mån).
Mått: 80*106*96 cm.

Bästa skoskåpet i test

Mios Colorida blev den stora vinnaren i Hem och Hyras test av skoskåp med motiveringen att den samlar hela familjens skor på ett prydligt och organiserat sätt. Metallskenor och skoställ gjorda av trä vittnar om kvalitet, och man kan framförallt öppna skoskåpet utan att alla skor faller ur. Hem och Hyra gillade också att det finns olika lägen för olika typer av skor samt stötdämpare i Mios skoskåp.