Skoskåp jysk

 

Skor är något som vi alla behöver och i allmänhet har varje person flera olika par skor. I Sverige äger kvinnor i genomsnitt 15 par skor. Motsvarande siffra för män är 9 par. Men detta kan naturligtvis skilja sig väldigt mycket åt. Den stora mängden skor som vi har skapar naturligtvis en del praktiska problem.

Lös problemet med ett skoskåp

En viktig fråga är till exempel hur man bäst förvarar alla dessa skor. Bor man till exempel i en lägenhet eller en lite mindre bostad där det inte finns så mycket förvaringsmöjligheter kan detta vara riktigt jobbigt. Man kan ju inte ha alla dessa skor stående löst i hall eller entré hela tiden- det kommer inte att fungera utan skapar bara onödiga irritationsmoment. Att ha många skor behöver dock inte alltid vara ett så stort problem då det finns gott om smarta lösningar för förvaring av skor. En sådan lösning är så kallade skoskåp. Detta är alltså ett skåp speciellt framtaget för att förvara skor.


Jysk har många modeller

Möbelbutiken Jysk är en av de som tagit skoförvaringsproblemet på allvar och de har ett stort utbud av skoskåp. Här finns något för alla. Skåpen kommer i olika storlekar och modeller. De finns fristående skåp eller sådana som skall hängas upp på väggen. De kommer i olika material och färger, allt från plast och metall till trä. Det finns även enklare modeller som är lite lättare och mer portabla, de är i stort sett som ett skoställ men de är inklädda i tyg vilket både är snyggare och bättre för skorna. Dessa skoskåp passar till exempel utmärk att ha i en garderob för att maximera förvaringsmöjligheterna. Alla skoskåpen är praktiskt designade för att ta så lite plats som möjligt- vilket är ultimat i hallar som i allmänhet inte är så särskilt stora.